Search
Enter Keywords:
Monday, 13 May 2024
A Nimnáro Őrzői
Információk PDF Nyomtatás E-mail
Írta Adminisztrátor   
Monday, 14 August 2006
Klánvezér: Mindra #13282
                     Anar Aran #19997

Klánadó:
240 arany/nap


Titulusok a klánban:

  •  Avatatlan
  • Tanítvány
  • Apród  
  • Szikrakatona
  • Lánglevente
  • Tűzlovag
  • Fénymester

A klánban betölthető pozíciók

Tanítási rendszer

Avatatlan: Az újonnan érkezők, akik még nem ismerik az igaz hit elemeit. Odafigyelésükkel bizonyítják rátermettségüket a tudás elsajátításának kezdetére.


Az út legelején egy kapu vár majd. Mi elvezetünk a kapuhoz, és a kapu túl oldalán is várni fogunk. De a kaput neked kell átlépned. A kapu maga a döntés, a döntés, hogy tudod képes vagy a hit érdekeiben gondolkozni és tanulni.

Tanítvány: Az őrzőknek nem csak azt kel bizonyítaniuk, hogy képesek tanulni, hanem azt is, hogy képesek tanítani, ez az igaz hit terjesztésének egyik követelménye. Ezért tanulmányaik mellett az avatatlanokat figyelik, és vigyáznak rájuk, az avatatlan vizsgája egyben a tanítvány vizsgája is. A vizsgát akár tűzlovag is figyelheti.

Miután átlépted az első kaput máris Ott állsz a másik oldalon és segíted a kint levőket, hogy azok is könnyebben léphessenek át rajta, hisz tudod milyen nehéz sorsodról döntened, és tudod milyen jó volt mikor neked is segített valaki.


Apród: Ekkorra eljut az őrző egy olyan szintre, hogy bebizonyította képes fejlődni, és akár áldozatokat is hozni. Az apródok már felléphetnek az ösvényre, mely elvezet a végső megvilágosodáshoz. Rengeteg hitoktatásban részesülnek, és vizsgaként hitüket teszik próbára. Ekkor lépnek át a lángfalon, mely a tanoda bejáratát képzi. A vizsgakor elegendő egy fénymester jelenléte is.

Amint megérted mit is jelentett az első kapu már el is jutsz a másodikhoz. Jól tudod itt már nincs visszaút. Végy hát nagy levegőt és mutasd meg mit ér a hit, és ugorj át a világ küszöbén: emelkedj az őrzők közé.


Innentől kerülnek a tagok a tanácsba, innentől folyik oktatásuk a tanoda területén belül is.


Szikrakatona: A vizsgák után az apródból szikrakatona válik, ekkor megkapja medalionját, és választhat, hogy a további hittanulás mellett mit akar még tanulni. Ez lehet fegyveres vagy fegyver nélküli fizikai harc, mágia, vagy gyógyítás, illetve lehet olyan is aki csupán a hitre koncentrál, esetleg művészeteket sajátít el eközben. A szikrakatonák már taníthatják az alsóbb rangúakat is, az ő tanulásukért a lángleventék illetve a fénymesterek a felelősek. Vizsgájuk már a speciális tantárgyból történik, a fénymesterek jelenlétében.

Miután elsajátították az első harci technikákat, és megfordultak egy-két ütközetben, már használni is tudják a meg tanultakat. Ők a szikrakatonák. A fehér asszony védelmezői, nincsen hatalmas erejük a tűz felett, de sokan vannak. És sose feledd: a legnagyobb tűzvészek is csak egy apró szikrával kezdődtek..
Lánglevente: A következő fokozat. Avatásukkor mágikus erejű vértezetet kapnak, ám ezt csak ünnepi alkalmakkor kötelező viselniük. Továbbra is szakirányban folyik oktatásuk, újabb és nehezebb feladatok elé állnak, ekkor már összekötik a hitből tanultakat a speciális tanulmányaikkal. Vizsgájuknál szintén részt vesznek a fénymesterek. Ekkor tanulmányi tudásukat és hitüket is próbára teszik. Vizsgájukhoz hozzátartozik a majdani kardjuk elkészítése is.

A lángleventék már nyugodtan mozognak a bensőbb körökben, páncéljukról legendák szólnak, ám a legendák sokszor túloznak. Sokat tartózkodnak szentélyek közelében, és oltalmazzák a klánt akár saját vérük árán is.
Tűzlovag: megbecsült rang, avatásukkor kardot kapnak, mely veszély esetén lángokba öltözik. Tanításuk másként történik mint az eddigi rangok esetében. Rengeteget kell foglalkozniuk magukkal, segíteniük az alattuk állókat. Bármikor segítséget kérhetnek a fénymesterektől, akik külön foglalkoznak a problémáikkal. A tűzlovag vizsgája több mint holmi előírás. Ekkor kiderül mi is rejlik a lelkük legmélyén. Beléphetnek a bölcsek termébe, ahol egy életre szóló élményben lesz részük.
A tűzlovagok már magas szinten vívnak, küzdenek. Járatosak apróbb varázslatokban: képesek alapszinten kihasználni a fehér tűz gyógyító erejét, és képesek a fény segítségével bárkit pillanatok alatt megnyugtatni. A másodikat szívesebben alkalmazzák, mint az elsőt!
Erejüket kardjuk biztosítja: e kardok elkészítése néha több hónapba kerül, csak maguknak készíthetik. Ha a lovag veszélyben van, és keze érintkezik a kard markolatával a kard lángokba borul. Ez a láng őt magát nem sebezheti meg soha.

Fénymester: A klán rendíthetetlen alappillérei, avatásukkor semmit sem kapnak, hiszen ők már tudják nincs szükségük semmire. Mindannyian egy-egy szakirány magas szintű képviselői egyben. A klán vezér is közülük kerül ki.
Sok trükköt ismer vívás terén, vagy éppen hatalmas seregek ura. Víziói bárkit az őrületbe kergethetnének, ám ők sosem cselekszenek ilyesmit. Erejüket legfeljebb akkor mozgósítják, ha a fehér asszony valamely temploma bajba kerül, vagy ha valamely testvérük van bajban. Erejüket Magától a fehér nagyasszonytól kapták, és kapják a mai napig: magas fokú papok, és művészek. A hit, a harc, vagy mágia vagy gyógyítás művészei..



 

Hivatalos  szövetségeseink:

________________________

 Helm  lovagjai  klán

Celeir Annún  klán


Baráti  szerződéseink:

____________________

A  Tradiciók  útja  klán

Hadurak  klán

Álom  klán

Tulipános  Rend

Tudósok  Szabad  Páholya

Marcangolók

Szent  Szív

Rend  Őrei

*******************************************************

A  helytartónak  fizetett  sáp  összege  4000  arany.

Befizetések:

Átadtunk 4000 aranyat a következő klánnak: Ceryning Ház
 06.10.03   első hét

Átadtunk 4000 aranyat a következő klánnak: Ceryning Ház
06.10.12  második heti  városadó

Átadtunk 4000 aranyat a következő klánnak: Ceryning Ház
2006.10.20. Helytartói  adó 3.rész

Átadtunk 4000 aranyat a következő klánnak: Ceryning Ház
2006.10.28.  4.heti  adó a  helytartóságnak.

Utolsó frissítés ( Saturday, 07 July 2007 )
< Előző

Főmenü
A Nimnáro Őrzői
A Nimnáro Mitosza
Információk
Fehérhon
Főnix Fogadó
A Nimnáro Istálója
Barlang
Vándorok Csarnoka
Boldogság ligete
Fehér Fény kápolnája
Kápolnakert
Élettörténetek
Képek
Hírek
Keresés
Linkek
Hírmorzsák
Lehet, hogy már volt róla szó, de azért beírom a papi hírnevek megszerzését (naponta jegyeztem)

5-49 lelke üres lap
50-149 tiszta lélek
150-299 edzett lelkű észlelés +1
300-449  szentéletű egs +1, észlelés +1
430-599 fénylő lelkű egs +1, észlelés +1, ügyesség +1
600- 799 istenek kegyeltje  erő +1,egs +1,
észlelés +1, ügyesség +1
800-1539 istenek választottja erő +1,egs +2,
észlelés +1, ügyesség +1

1539 cspt nyomtam imára.. gondolom akkor is ugyan az maradna a hírnév, ha 2000 lenne az a szám...
2006.11.2
Belépés
Adminisztráció
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. Minden jog fenntartva!.
A Mambo egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.